Koop M ­
–hur kan vi hjälpa dig? 

Koop M är en ekonomisk förening som utan vinstintresse säljer tjänster inom industri, hantverk och fastighetsskötsel.
Kontakta oss på 0143-317 14 så kan vi hjälpa dig!

woman-wears-yellow-hard-hat-holding-vehicle-part-1108101

LEGOARBETE

Vi utför legoarbeten för industriföretag som behöver hjälp allt från montering till paketering. Vi har lång erfarenhet av legoarbete med höga kvalitetskrav och god leveranssäkerhet.
Vi hjälper företag att bryta trenden – nu kan de ta hem jobb från utlandet och ger det till oss. Bland våra kunder märks Teknova, Carbex, Ewab, Fredriksons, Kempartner, Zone Systems.

apply-blue-brush-carpentry-221027

Bygg och fastighet

Vi arbetar med reparationer och underhåll, men även med nybyggnation. Vi har erfarenhet av allt från att bygga kompletta sportarenor till att bygga och underhålla lekplatser, altaner, utföra inredningsarbeten och lokalvård. Vi åtar oss även kompletta uppdrag som fastighetsskötare.
Bland våra kunder märks Vadstena Fastighets AB, bostadsrättsföreningar, Svenska kyrkan, Pilgrimscentrum.

brown-wooden-floor-48889

Lokalvård

Vi utför lokalvård till företag, kommun samt flyttstädningar. Bland våra kunder märks: Vadstena kommun, Carbex, Svenska Kyrkan, Vadstena Pastorat, mm.

woman-in-green-jacket-holding-smartphone-4482013

Personal­uthyrning

Vi är ett bemanningsföretag i liten skala och hyr ut personal till industri- och kultursektorn för kortare och längre uppdrag, ofta med kort varsel. Vi hjälper företag att kapa produktionstoppar och bidrar med vår unika erfarenhet. Personaluthyrningen kan kombineras med vår unika legoproduktion.

person-holding-sewing-machine-2973392

Textil

Vi utför sömnadsarbeten till företag och privatpersoner. Det rör sig ofta om specialbeställningar: möbel- och inredningsdetaljer, ändring och reparationer av kläder samt nyproduktion.
Bland våra kunder märks Vadstena kommun, Vadstena-akademien samt många privatkunder. 

garden-grass-meadow-green-589

Trädgård

Under säsong är vi ofta ute på uppdrag och hjälper privatpersoner med allt i deras trädgårdar. Vi hjälper till med allt från trädbeskärning och gräsklippning till tyngre arbete som att rensa upp och forsla bort trädgårdsavfall med mera. Under vinter­säsong utför vi även snö­röjning. Vi hjälper även företag med gräs­klippning, löv­upptagning, gräv­arbeten med mera. Bland våra kunder märks Vadstena fastighet, Carbex, Fredriksons, Davidssons Måleri, bostadsrättsföreningar, m.fl.